5 найкращих моделей купальників для жінок з незначними недоліками у фігурі: думка стилістів

0
5 найкращих моделей купальників для жінок з незначними недоліками у фігурі: думка стилістів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Почнемо з простої аксіоми: щоб отримати «пляжне тіло», достатньо одягти купальник і піти на пляж. Ти не зобов’язана уникати якихось речей лише тому, що не відповідаєш нав’язаним стандартам краси, але можливо захочеш врахувати деякі поради стилістів.

«Ключовий момент — знайти річ, яка зробить акцент на тих частинах тіла, якими ви пишаєтеся, і м’яко відверне увагу від тих зон, які вам не подобаються», — розповіла стилістка Мішель Барретт, яка спеціалізується на складанні капсульних гардеробів.

Ось які купальники, на думку експертів, дають змогу це зробити.

Злитий купальник з V-подібним вирізом

Ця модель, на думку фахівців, підійде жінці з будь-якою статурою. «Глибокі V-подібні вирізи наголошують на талії. Пам’ятайте, що чим ширше розставлені бретельки, тим тонкішою вона здаватиметься», — пояснює стиліст-іміджмейкер Елізабет Косич.

Танкіні

Якщо ти хочеш показати трохи більше тіла, ніж дозволяє цілісний купальник, але відкрити живіт не так сильно, як це робить бікіні, то відмінним компромісом стане танкіні. “Ця модель ідеально підходить для жінок з довгим торсом або грушоподібною статурою, оскільки дозволяє створити більш збалансований силует”, – вважає Суніка.

Бікіні з високою талією

Бікіні з високою талією, що натякають на ретро-моду 50-х, популярні з поважної причини — з одного боку, вони прикривають низ живота, з іншого — оголюють найтоншу частину талії. «Цей стиль особливо підходить для “яблука” та “пісочного годинника”. Але, чесно кажучи, не гірше вони виглядатимуть на будь-якій іншій фігурі», — каже Ду.

Злитий купальник зі складками

«Зборки — найкращий друг жінки поважного віку. Вони можуть приховати будь-які недоліки, які ви не хочете демонструвати», — каже стилістка Робін Саперштейн. “Також вони підкреслюють ваші вигини і збільшують бюст”, – додає Ду.

Як один і той же купальник виглядає на жінках з різною вагою і розміром грудей

Купальник на одне плече з рюшами

«Діагональні лінії стрункуть і витягують силует, тому шукайте подібні принти, візерунки, шви чи колірні блоки. Підійдуть будь-які асиметричні моделі, включно з тими, що з одним плечем», — радить Косич. Оборка, за її словами, чудово відволікає увагу від проблемних зон, додаючи «стилю та драматизму». І, звичайно ж, якщо ти пишаєшся своїми руками та плечима, то такий купальник – чудовий спосіб їх продемонструвати.

попередня статтяЯк смажити на сковороді, щоб не довелося мити її від олії
наступна статтяЩо робити, якщо пересолені котлети
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я