Нейромережа Chat GPT знайшла найкорисніший раціон харчування, який підійде всім

0
Нейромережа Chat GPT знайшла найкорисніший раціон харчування, який підійде всім
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Штучний інтелект проаналізував сотні різноманітних дієт і визначив, який план харчування краще за інших дозволяє втрачати кілограми, зміцнювати здоров’я та покращувати якість тіла.

Якщо зважити на тенденції лише останніх років, спочатку багато хто сидів на кето-дієті, потім на інтервальному голодуванні, а потім почали дотримуватися інтуїтивного харчування — в аспектах якого не так уже й просто розібратися.

Звичайно, знайти універсальне рішення для схуднення складно: навіть банальний підрахунок калорій може нашкодити і довести до РХП (розлад харчової поведінки). Саме тому експерти вирішили звернутися до сили штучного інтелекту Chat GPT та попросили нейромережу визначити оптимальний план харчування.

Найпопулярніша нейромережа Chat GPT проаналізувала сотні існуючих дієт. А потім дійшла висновку, що найкраще дотримуватися… середземноморської дієти. Як не прикро, жодної інтриги не трапилося – адже з цим рішенням згодні і багато лікарів!

Суть середземноморської дієти – регулярне вживання фруктів, овочів, цільнозернових та бобових продуктів, ароматних трав та спецій. Також важливо їсти рибу та морепродукти кілька разів на тиждень. М’ясо, яйця, сир та молочні продукти рекомендується вживати в помірних кількостях.

попередня статтяКабачки більше не потрібно жарити: цей спосіб приготування стане вашим улюбленим
наступна статтяЯк приготувати домашні чіпси з цибулі швидко та смачно: простий рецепт
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я