5 кулінарних лайфхаків, які допоможуть приготувати соковите та ніжне м’ясо

0
5 кулінарних лайфхаків, які допоможуть приготувати соковите та ніжне м'ясо
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

М’ясо є досить вимогливим продуктом у плані приготування: буквально пара помилок можуть стати причиною того, що замість апетитного та ніжного м’яса нам доведеться давитися сухою та жорсткою “підошвою”.

Є перевірені хитрощі, які дозволяють кулінарам досягти ідеального смаку м’яса.

Запам’ятайте наступні 5 лайфхаків:

1. Для тих, хто хоче заощадити на маринаді і досягти ідеального смаку м’яса, потрібно нарізати багато цибулі (на 1 кг близько 5 штук середнього розміру), змішати з улюбленими спеціями, придавити чимось важким і відправити в холодильник на 2 години.

2. Цікавий спосіб практикують азіатські кухарі: вони змішують соєвий соус, крохмаль та трохи віскі. Заливають м’ясо і залишають у холодильнику мінімум на 8 годин.

3. Намагайтеся в процесі приготування м’яса обходитися без солі. Справа в тому, що вона позбавляє м’ясо соковитості. Щоб уникнути цього казусу, додайте сіль безпосередньо перед подачею.

4. Не заощаджуйте місце: краще посмажити м’ясо в кілька підходів, ніж заощаджувати час. Якщо ви проігноруєте цю пораду, то м’ясо буде тушкованим і не таким привабливим.

5. Якщо ж ви любите тушковане м’ясо з овочами та картоплею, є 100%-ний спосіб зробити м’ясо м’яким. По-перше тушкуйте на дуже повільному вогні мінімум 2 годии, а по-друге під час тушкування влийте чарку коньяку.

попередня стаття3 продукти-вуглеводи з протизапальним ефектом, які потрібно їсти, щоб швидко схуднути
наступна статтяЧому не потрібно прагнути до стандартів краси: золоті слова Шерон Стоун, яка прийняла свою недосконалість
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я