Як доглядати за часником у червні, щоб головки виросли, як “голови”: секрети досвідчених городників

Як доглядати за часником у червні, щоб головки виросли, як
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Саме червень найвідповідальніший місяць для всіх городників. Посаджені рослини гарно прижилися й саме час догляду за ними. Це період підживлення городніх культур та боротьби зі шкідниками. Часник теж, як і інші культури потребує догляду, щоб потім порадувати вас урожаєм.

Подробиці

У червні озимий часник треба підживити калійно-фосфорним добривом. У цей час активно формуються головки. Для цього треба розвести 1,5 ст. л. суперфосфату й 200 г деревної золи.

3 літри такого розчину вистачить на 1 квадратний метр. Перед підживленням грядку необхідно гарно полити водою. Можна підживити часник тільки золою, якщо не маєте суперфосфату.

Обов’язково в червні треба пасинкувати часник, щоб стрілки не заважали розвиватися головкам. Якщо стрілки не виривати, то великих головок не дочекаєтеся. Пасинкуйте тоді, коли стрілки виростуть до 15 сантиметрів.

попередня статтяПростий та швидкий рецепт соління для форелі або червоної риби
наступна статтяСмачний салат з редискою, шинкою та сиром
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я