5 буденних звичок для підвищення імунітету

0
5 буденних звичок для підвищення імунітету
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не встигаєш до кінця долікувати нежить і вже хворієш знову? Розповідаємо, як легко змінити своє життя, щоб застуди стали не правилом, а винятком.

Перш ніж скуповувати ліки і складати їх у домашній аптечці, спробуй змінити звичний спосіб життя. Запам’ятовуй 5 простих звичок, які допоможуть зміцнити імунітет без будь-яких допоміжних засобів.

5 простих способів підвищити імунітет:

  • Пий відвар шипшини та натуральний вітамін C у чистому вигляді. Перебрати з цими народними ліками просто неможливо: організм засвоїть вітамін саме в тій кількості, якої бракує.
  • Частіше ходи босоніж – звичайно, в розумних межах. Не варто перетворюватися на дурнушку та ходити по асфальту у центрі міста без взуття. Але якщо ти їдеш за місто, і погода шепоче, сміливо пройдись босою травою.
  • Обмежуй себе від стресів і не давай підступитись депресії. Насправді обдурити поганий настрій набагато простіше, ніж ти думаєш. Наприклад, навчитися не паритися через нісенітницю і знаходити моменти для радості навіть у дрібницях.
  • Їж чорноплідну горобину у будь-якому вигляді. Ця ягода виробляє клітини імунної системи та активує роботу кісткового мозку.
  • Віддай перевагу не чорному чи зеленому, а трав’яному чаю. Гарячий напій на основі ромашки, безсмертника, березових бруньок і звіробою підвищить імунітет не гірше за таблетки.
попередня статтяНавіщо досвідчені господині надрізають картоплю під час варіння у шкірці
наступна статтяНавіщо до тушкованої капусти додавати борошно
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я