3 найневдаліші продуктові поєднання, від яких росте живіт і посилюється відчуття голоду

0
3 найневдаліші продуктові поєднання, від яких росте живіт і посилюється відчуття голоду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ці страви багато хто їсть практично щодня і навіть вважають їх дієтичними. Насправді вони лише посилюють відчуття голоду, викликають переїдання і ведуть до збільшення цифри на вагах.

Для того, щоб схуднути та позбутися проблемних зон, корекції харчування не уникнути. Куди простіше тобі дотримуватиметься обмежень і худнути, якщо ти перестанеш їсти продукти, які не поєднуються між собою. Так, разом вживати їх здається смачнішим і звичнішим. Але насправді їхній «дует» не несе нічого корисного для організму. Він лише провокує апетит, викликає неприємні відчуття в шлунково-кишковому тракті і сприяє появі зайвих жирових відкладень.

Каша + солодкі добавки

Класичний ранковий сніданок насправді не такий і ідеальний! Каша з фруктами, медом і варенням, та ще й зварена на молоці, забезпечує організм ударною дозою «порожніх» вуглеводів, після яких дуже скоро захочеться їсти. Замініть солодкий варіант каші на солений, з додаванням білкової їжі.

Кисломолочні продукти + солодкі добавки

Цукор та інші солодкі топінги значно знижують користь йогурту, сирників та інших кисломолочних продуктів, заважаючи нормальному засвоєнню кальцію та білка в їхньому складі. До того ж такий солодкий перекус викликає стрибки цукру в крові, які скоро переростають у бажання знову поїсти.

М’ясні страви з фруктовими інгредієнтами

Піца з ананасами, фрикадельки з брусничним соусом, салати з куркою, часточками яблук та зернятками граната… Екзотичне поєднання м’яса та фруктів подобаються багатьом, і яких тільки рецептів на його основі не існує. Однак насправді таке поєднання не вважається сприятливим з погляду нутріціології. Фрукти провокують бродіння та погіршують засвоєння м’яса, викликаючи тяжкість та здуття живота. В облягаючому одязі після такого прийому їжі буде не комфортно!

попередня статтяШвидка закуска з огірків на кожен день
наступна статтяІдеальний у спеку: простий рецепт холодного супу з кабачків
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я