Вправа з йоги, яка зменшує розмір живота і допомагає швидко сходити до туалету

0
Вправа з йоги, яка зменшує розмір живота і допомагає швидко сходити до туалету
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Деякі вправи допомагають не тільки покращити гнучкість та зменшити об’єми тіла, але й налагодити роботу ШКТ. Якщо ти зіткнулася з делікатною проблемою і хочеш якнайшвидше сходити в туалет «по-великому», спробуй цю м’яку асану з йоги.

Комфортна робота кишечника – основа здорового самопочуття та гарного тіла. Від цього чинника залежить багато процесів в організмі. При цьому жінки часто страждають на схильність до запорів. Особливо деякі періоди менструального циклу чи під час вагітності.

Основні методи поліпшення роботи кишечника – це харчування, багате на клітковину, і активний спосіб життя. А ось до екстрених методик для швидкого походу в туалет (різним видам проносного) вдаватися на регулярній основі небезпечно: адже це може погіршити проблему із запорами.

Йога – чудовий спосіб подбати про здоров’я свого кишечника.

Поза кобри допомагає зміцнити м’язи спини, рук і головне живота. Під час її виконання ти ніби робиш «внутрішній масаж» органів черевної порожнини — знімаючи надмірну напругу і стимулюючи перистальтика кишечника.
Ляж на живіт, ноги розташуй на ширині плечей

  • Зігни руки в ліктях і постав кисті паралельно, на рівні плечей
  • Почни акуратно піднімати корпус вгору, намагаючись перенести основне навантаження з рук на м’язи спини та преса
  • Підніміть корпус до комфортної тобі висоти і затримайся в позі приблизно на 30 секунд. Не забувай робити глибокі вдихи та видихи!
  • Акуратно опусти корпус вниз – і за бажання повтори асану ще кілька разів

Для ускладнення вправи при піднятті корпусу можна повертати убік голову та верхню частину спини, намагаючись побачити свої ноги. Але не забувай слідкувати за станом м’язів живота. Перенапруження не піде на користь, про це варто завжди пам’ятати!

попередня статтяЯк приготувати шоколадний кекс без борошна за 5 хвилин
наступна статтяНе гірше, ніж у ресторані: 5 порад тим, хто хоче приготувати суші вдома
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я