Чому погано цвітуть рослини в контейнерах і підвісних кашпо: часті помилки садівників

0
Чому погано цвітуть рослини в контейнерах і підвісних кашпо: часті помилки садівників
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Найчастіше садівники порушують кілька важливих правил, через що не можуть потішити себе пишним цвітінням рослин у контейнерах та підвісних кашпо.

Багато власників присадибних ділянок вважають за краще прикрашати територію клумбами. Але веранду чи альтанку, де господарі проводять теплі літні вечори, нерідко доповнюють гарними вазонами чи підвісними кашпо.

Не завжди висаджені рослини виправдовують очікування. Але вина в цьому часто лежить на садівниках.

Об’єм горщика

Важливу роль грає об’єм вазона, чим більше тим краще. Наприклад, ампельній петунії потрібно щонайменше 5 л землі. А окремі її сорти добре ростуть у 10-літрових ємностях.

Грунт

Найчастіше садівники беруть городній рунт. Але досвідчені дачники рекомендують використовувати більш пухкий і поживний грунт, який добре утримує вологу. Експерти радять брати за основу торф та додавати перліт.

Підживлення

Дуже важливо для рослинах в горщиках вносити добрива протягом усього сезону або відразу засипають у горщик добриво тривалої дії.

попередня статтяЧому не можна відмовляти вагітним: народні поради
наступна статтяШвидкі шоколадні слойки з готового листкового тіста
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я