Що з’їсти, щоб упоратися з тягою до солодкого

0
Що з'їсти, щоб упоратися з тягою до солодкого
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Виявляється, деякі продукти чудово справляються з тягою до солодкого. Вводь їх у свій раціон, і, ми впевнені, ти скоро помітиш, що солодкого хочеться менше і не так часто.

Ягоди

Відмінний варіант для перекуса – не надто солодкі ягоди, вони мають низький глікемічний індекс, містять багато води, а також є чудовим джерелом клітковини. Полуниця, малина, лохина, вишня дають почуття ситості і стануть чудовою альтернативою цукеркам.

Яйця

Ідея з’їсти яйце замість тістечка здається тобі дивною? Але це справді може вирішити проблему з перекусами. Одне яйце містить корисний білок, який дає почуття ситості, а також корисні вітаміни та мінерали.

Авокадо

Плоди авокадо містять клітковину та корисні поліненасичені жири, які разом утворюють комбінацію, яка надовго забезпечить тебе почуттям ситості. Авокадо може стати альтернативою тортам або булочкам, але користі від нього значно більше: вживання цих плодів допоможе знизити ризик розвитку діабету 2-го типу та серцево-судинних захворювань.

Горіхи

Жменя горіхів – це вітаміни, білок та корисні жири, а також клітковина. Зверніть увагу на мигдальні горіхи, які містять магній і вітамін Е. Їх вживання допоможе знизити кров’яний тиск і позитивно позначиться на рівні цукру в крові.

Сир

У сирі є багато білка та жирів, ласунам вживання сиру допоможе впоратися з тягою до цукру. Будь обережна, не зароби потяг до сиру – у деяких вона розвивається через присутність у цьому продукті казоморфінів, що зв’язуються з певними рецепторами головного мозку. Це викликає викид дофаміну в головному мозку та подальше почуття задоволення.

попередня статтяЯк приготувати топлене молоко у домашніх умовах: 3 способи
наступна статтяСтрес і зуби: 5 причин менше нервувати і зберегти сяючу посмішку
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я