Як освітлити срібні прикраси за 5 хвилин: чорний наліт у минулому

0
Як освітлити срібні прикраси за 5 хвилин: чорний наліт у минулому
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ваш срібний ланцюжок чи браслет втратив білий відтінок металу, то саме час скористатися старим і перевіреним способом. Не всі його знають, а дарма, адже лише 5 хвилин і ваші прикраси будуть, мов тільки з магазину.

Подробиці

Візьміть звичайну будь-яку пляшку (0,5 л), наповніть її шматочками фольги (таку, як використовуєте на кухні). Киньте у пляшку прикраси, залийте теплою водою.

Після цього ретельно потрусіть протягом кількох хвилин. На цьому всі маніпуляції закінчуються. Просто витягніть із пляшки прикраси, витріть і радійте результату.

А що робити, якщо розмір більший, ніж отвір у пляшці?

Просто розчиніть у склянці води шматочки фольги, можна додати на 200 мл 1 ст.л. соди. Ретельно змішати і відправити прикрасу.

Чому срібло чорніє?

Причина в тому, що для міцності до срібла додають мідь і нікель, що під час носіння вступають у реакцію та утворюють чорний наліт.

попередня статтяАроматне лимонне печиво до чаю: швидко та смачно
наступна статтяЯк правильно пересадити півонії: не робіть типову помилку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я