Що робити, якщо захворіла узумбарська фіалка

0
Фіалка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сенполія або узамбарська фіалка найпопулярніші домашні квітки. Вони чудово цвітуть, тож розводити їх в різних кольорах є справжнім естетичним задоволенням. Прикро спостерігати, коли вони хворіють. В цій статті розповідаємо про схему дій, що робити в таких ситуаціях.

Методи порятунку

Найперше потрібно перевірити умови вирощування. Приміщення має бути тепле, сухе, світле. Від прямого сонячного світла потрібно затемнювати. Уникайте перепадів температур.

Рослину, яка захворіла, потрібно вийняти з горщика та простерилізувати його. Земля також має бути використана нова з додаванням суперфосфату. Все листя, яке є жовтим, обірвіть.

Подивіться кореневу систему. Вона має бути білого кольору. Якщо пр огляді виявили коричневого кольору корінці, їх потрібно прибрати. Саме такі є хворими.

Обов’язково обробіть фіалку біофунгіцидом. З нього роблять розчин за інструкцією та обприскують рослину.

Такі дії допоможуть врятувати узамбарську фіалку. Незважаючи на певні складнощі, вона прекрасна. Саме тому без неї важко уявити підвіконня.

попередня статтяЯк приготувати корисний напій для прискорення метаболізму
наступна статтяЯк приготувати філе в томатному соусі під сирною шапочкою «‎Парміджано»
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я