Шукаємо причини, чому жовтіють туї

0
Жовті туї
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви посадили на ділянці гарні зелені туї. Через деякий час вони починають втрачати свою яскравість та пишність. Звичайно, що подібний стан справ дратує. Потрібно знайти причини, чому красуні жовтіють.

Основні причини

Туї відносяться до невибагливих рослин. Вони добре переносять морози. Саме тому, їх часто використовують для оформлення території, живоплотів, альпійських гірок, квітників. Якщо ви помітили, що туї почали жовтіти, причинами можуть бути:

  • Пил. Особливо він бентежить рослину, якщо вона розташована близько до дороги. Щільний шар пилу не дає можливості дихати, що призупиняє фотосинтез.
  • Недостатньо вологи. Така проблема може з’явитися в посушливу погоду. Поливайте в такі дні більше. При пожовтіння від посухи потрібно збільшити кількість поливів вдвічі.
  • Дефіцит добрив. На 3 кг золи потрібно 500 г суперфосфату. І додайте розчин «Епін». Раз на рік вносять саме таке добриво. Пожовтіння може бути спровоковане браком калію та магнію.

Доглядайте уважно за вашими туями. Тоді вони будуть радувати вас прекрасним зеленим кольором та пишністю.

попередня статтяГотуємо соус «‎Теріякі» для суші та локшини вок в домашніх умовах
наступна статтяГотуємо тісто на кефірі для піци без дріжджів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я