Чому потрібно купати туї на ділянці

0
Туя
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вирощування туї має свої особливості. Зрештою, як і всі рослини. І в цьому плані важливе місце займають водні процедури. І мова зараз піде зовсім не про полив. Дощування — ось, що дуже потрібно всім туям. Читайте далі у статті про важливість цієї водної процедури.

Дощування для туї

Ідеально, якщо ви купите насадку для розпилення на шланг. Коли через неї вода подається під тиском, туя отримує справжній заряд бодрості. В неї розкриваються пори і вона починає дихати «‎на повні груди». Ви можете навіть почути приємний аромат, який починає виділяти рослина.

Волога з хвої випаровується швидко та активно, тому від таких водних процедур рослина краще росте. Дощування для туї має ще одну перевагу. Це відмінна профілактика від павутинного кліща.

Влаштовуйте туям водні купання. Така увага до рослини матиме відповідний ефект. А полив туям виконують раз на тиждень у кількості 10-20 л на один кущ.

попередня статтяСалат з водоростей вакаме, який додасть вам здоров’я
наступна статтяЯк приготувати ідеальну кондитерську карамель для торта «‎Снікерс»
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я