Як зварити ідеальний зелений борщ: хитрощі господинь

0
Як зварити ідеальний зелений борщ: хитрощі господинь
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зелений борщ саме час готувати, коли на городі квасок, або щавель, рясніє. Молодий, соковитий із ніжною кислинкою. Господині не втрачають можливість зварити першу страву, що смакує і діткам, і дорослим.

Хитрощі приготування зеленого борщу

Зелений борщ може бути не тільки гарячим, а й холодним. Умілі господині адаптували класичну страву до окрошки. Треба зварити всі інгредієнти та додати порізаний щавель, який попередньо на пару хвилин варто залити окропом, щоб волокна та стебло стали м’якими.

Смакує зелений борщ діткам у вигляді кремової маси. Варіть все, як завжди, а потім перебийте блендером. При цьому яйце та свіжу зелень (петрушку, кріп) можна додати після, щоб було гарно й смачно.

А більш класичний борщ варять на м’ясному бульйоні, з додаванням лаврового листа та чорного перцю. Щоб квасок не втратив колір і смак, його відправляють тоді, коли всі інгредієнти (картопля, морква, цибуля) готові. До 3 хвилин варіння і борщ готовий. Подавати краще з домашніми вершками або сметаною.

попередня статтяЩо робити, якщо на редисці дрібні дірочки: термінова допомога
наступна статтяОгірків буде вдвічі більше: хитрощі рясної зав’язі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я