Навіщо до вінегрету додавати столову ложку молока: не кожна господиня знає

0
Навіщо до вінегрету додавати столову ложку молока: не кожна господиня знає
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Здавалося б, а що може бути спільного між популярним салатом з буряка та молоком?

Однак деякі господині, які мають величезний досвід роботи на кухні, знають: при правильному використанні молочний інгредієнт не просто не зіпсує страву, а й зробить її ще смачнішою.

Кулінари-початківці турбуються з приводу того, що після додавання молока салат скисне. Таке може статися, але лише в тому разі, якщо порушити головне правило.

У вінегрет не потрібно додавати велику кількість молока. Цілком вистачить однієї чайної ложки цього напою на одну порцію. Перевищувати цей показник не варто.

Що молоко дасть вінегрету

За рахунок незвичного компонента страва стане набагато соковитішою.

Крім того, салат стане набуде нестандартну солодку смакову «нотку».

У результаті вінегрет, який зазвичай не викликає “фурору” за святковим столом, перетвориться на одну з головних “родзинок” застілля за рахунок свого незвичайного смаку.

попередня статтяЯк вибрати якісну полуницю без «хімії»
наступна статтяЧому при кетодієті потрібно залужувати організм — і як це робити
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я