Чим підживити звичайну полуницю, щоб виросла, як сортова

0
Чим підживити звичайну полуницю, щоб виросла, як сортова
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Таке підживлення не кожен господар “здасть”, бо спосіб простий, дієвий і врожай ягід буде, як ніколи. Розведіть у воді лише 2 продукти та ваша полуниця віддячить ягодами добірними та солодкими.

Подробиці

За відгуками. кращим добривом є пекарські дріжджі. У них міститься фосфорна кислота, калій, цинк, залізо, мідь, йод, кальцій, азот, білки й жири, вітаміни групи В, а також стимулятори росту цитокініни, ауксин. Такий склад впливає і на ріст, і на імунітет полуниці.

Проте зверніть увагу, що полив дріжджами вимиває з ґрунту калій та кальцій, відновити баланс яких можна, розсипавши у міжряддях попіл.

Розчин готується просто: 100 г живих дріжджів розмішайте у 10 л теплої води з 2 столовими ложками цукру. Потім поставте розчин у тепле місце на добу. По готовності поливайте або обприскуйте по 0,5 л під корінь.

Саме у травні найкращий час для цього підживлення!

попередня статтяЦя рослина лікує від багатьох недуг: цілющі властивості пижми звичайної
наступна статтяЩо додають досвідчені господині у борщ: секрети від українок
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я