Чим можна замінити яйця у випічці — вибір інгредієнта дивує

0
Яйця
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цей інгредієнт всім добре знайомий — ним дійсно можна замінити яйця у випічці. Зверніть увагу, що мова більше йде про солодкі варіанти. До солоних замінник менше підходить.

Замінник яєць

Ви збираєтеся приготувати пиріг або печиво, а яєць немає. Так буває, тож треба просто покласти в тісто банан. Він вдало замінює яйця у тісті. А ще цей варіант відмінно підходить для вегетаріанських страв.

Справа в тому, що стиглий банан має потрібну для тіста текстуру. А ще воно виходить ароматнішим та приємної консистенції. Просто розімніть банан виделкою. Якщо говорити про пропорційність, то один банан вдало замінює два яйця.

Є ще один варіант для заміни — яблучне пюре. Замість одного яйця додайте в тісто 50 г цього продукту. Якщо у вас є насіння льону, тоді на 1 столову ложку потрібно 3 столових ложки води. Нехай постоїть трохи, а потім рідину додайте в тісто. Ця пропорція також підходить для заміни одного яйця.

попередня статтяЯк виростити руколу на підвіконні — за 7 днів перший врожай
наступна статтяЩо треба знати про перець, щоб зібрати гарний урожай
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я