Альтернативні інгредієнти — замінюємо гриби в салаті на інші продукти

0
Гриби в салаті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хтось може висловити думку, що немає сенсу готувати за рецептом, якщо є бажання замінити основний інгредієнт. Бувають різні кулінарні історії, в які не будемо вдаватися глибше. Просто скажемо, що при потребі та бажанні замінити гриби можна. Вибирайте на власний смак, який варіант вас більше цікавить.

Чим можна замінити гриби

Гриби не всім подобаються, а ще ви могли забути їх купити чи вони закінчилися у самий незручний момент. Отже, вибирайте альтернативні інгредієнти:

  • Оливки. Їх можна додавати майже в усі салати. Оливки сміливо можна назвати універсальним інгредієнтом.
  • Тофу. Також цікавий продукт, смак якого можна підлаштовувати від свої потреби. А для цього просто треба додати спецій. Також тофу можна обсмажувати.
  • Баклажани. З ними консистенція салату не програє. Вони схожі за текстурою на баклажани.
  • Кальмари. Вони зроблять салат не тільки кращим, але й смачнішим. Щоб додати їх в салат, попередньо відваріть протягом 1-2 хвилин в окропі.

Кулінарія — це суцільні експерименти. Пробуйте різні варіанти, шукайте свій ідеальний смак. Якщо у вас є ще ідеї, чим можна замінювати гриби в салатах, пишіть про це в коментарях.

попередня статтяЯк доглядати за трояндами влітку: поради квітникарів
наступна статтяЯк виростити руколу на підвіконні — за 7 днів перший врожай
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я