Чому корисно їсти петрушку: джерело вітамінів в зеленому пучку

0
Чому корисно їсти петрушку: джерело вітамінів в зеленому пучку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Звикли, що петрушка більше для декору страв використовується? Багато хто недооцінює користь для здоров’я петрушки. Це натуральна, “рідна” зелень, що підтримує імунітет та впливає на профілактику багатьох хвороб.

Подробиці

Варто знати, що саме петрушка багата на фолієву кислоту. Вона запобігає виникненню проблем у роботі серцево-судинної системи, а також корисна для вагітних.

Достатньо з’їдати по 30 г петрушки, щоб 100% покрити добову потребу у вітамінах A та K. У цій зелені є міріцетін; флавоноїд, що сприяє зниженню рівня цукру в крові та допомагає клітинам правильно реагувати на інсулін.

Зелень допомагає подолати авітаміноз, депресію, нейтралізує канцерогени, що захищають від негативного впливу навколишнього середовища, покращує мозковий кровообіг. Вводьте в раціон петрушку і сушіть її теж, адже висушена петрушка може мати більше антиоксидантів, ніж свіжа.

попередня статтяЯк приготувати панкейки з консервованою кукурудзою: бюджетний рецепт
наступна стаття7 фактів про банани, які ви точно не знали
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я