Як повернути чистоту ванній кімнаті, як після ремонту

0
Як повернути чистоту ванній кімнаті, як після ремонту
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ванна кімната після ремонту сяє чистотою і білим кольором. Натомість вже після пів року використання ванна, унітаз, піддон тощо стають не такими вже й чистими, як хотілося. Все тому, що з’являється наліт, жовтні плями, а поверхні стіни та підлоги страждають від бруду швів.

Подробиці

Для того, щоб ліквідувати всі ці проблеми, треба взяти лише два продукти на кухні, а не бігти у магазин побутової хімії.

Звичайна сода та оцет повернуть блиск та чистий білий відтінок усьому, що є в ванній кімнаті. Працювати треба наступним чином. Соду у рівній пропорції змішати з водою. Утвориться паста, якою й треба натерти брудні плями.

Оцет перелийте у пляшку з пульверизатором. Обприскайте місця, де нанесли содовий розчин. Через 5 хвилин змийте чистою губкою. Ніякої хімії чи магії, а результат вразить!

попередня статтяГотуємо зелені млинці зі шпинату
наступна статтяЯк правильно посмажити червону рибу
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я