Які 5 способів допоможуть позбутися гіркого присмаку у баклажанів

0
Які 5 способів допоможуть позбутися гіркого присмаку у баклажанів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато господинь люблять подавати до столу баклажани, оскільки страви на їх основі виходять яскравими та смачними. Але не всі сорти баклажанів не мають гіркоти, тому без попередньої підготовки приступати до смаження продукту не рекомендується.

Які хитрі способи допоможуть видалити неприємний присмак:

1. Морозильна камера

Таким чином, можна заздалегідь підготувати велику кількість продукту на тривалий період часу. Суть методу проста: баклажани потрібно помити, розрізати на порційні шматочки, підсушити та відправити у морозильну камеру у спеціальному пакеті чи контейнері.

Такий овоч може зберігатися необмежену кількість часу. Перед безпосереднім приготуванням овоч необхідно розморозити природним способом і позбутися надлишку рідини.

2. Сіль

Багато господинь просто використовують звичайну сіль, яка допомагає позбутися гіркого присмаку. Баклажани потрібно підготувати та щедро посипати сіллю з двох сторін. Коли ви помітите виділення соку, овоч промиваюь і готують страви на його основі.

3. Для рагу

Якщо вам не важливо, як виглядає баклажан у приготовленому вигляді, то можна піти на радикальні заходи: досвідчені господині просто видаляють шкірку та насіння.

У такому вигляді баклажани можна додати до овочевого рагу.

4. Молоко

Цей напій допоможе легко позбавити смачний продукт від небажаного присмаку. Насамперед нашаткуйте баклажани на свій розсуд і відправте в будь-яку ємність зі свіжим молоком.

Зверху бажано поставити якийсь гніт, тому що баклажани будуть спливати. Достатньо Щоб позбутися гіркоти достатньо витримати баклажани у млоці хвилин 30.

5. Вода із сіллю

Цей спосіб ідентичний попередньому, проте замість молока варто брати воду, в якій попередньо було розчинено сіль. Співвідношення просте: один літр рідини береться столова ложка солі. Не забудьте після вимочування в соленій воді добре промити баклажани.

попередня статтяДієтолог назвала найкращий сніданок для схуднення – їж його щодня
наступна статтяЧому не можна розтирати парфуми по шкірі: цю помилку роблять майже всі жінки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я