Як приготувати зефір з вишневим смаком — смачно, швидко, натурально

0
Зефір з вишнею
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Приготуйте домашній зефір з ягодами. Легка кислинка вишні, гарний колір та відмінний смак — чудовий десерт. Читайте рецепт приготування далі у статті.

Інгредієнти

Вам потрібні такі компоненти:

  • вишні — 200 г;
  • яєчний білок — 1 шт.;
  • вода — 75 мл;
  • цукор — 360 г;
  • агар-агар — 5 г;
  • цукрова пудра.

Як приготувати

Агар-агар замочіть в холодній воді. Вишні мають бути без кісточок. Додайте в ягоди 1 ст.л. цукру, взяту з загальної кількості, перемішайте та поставте на плиту. Після закипання варіть ще протягом 5 хвилин. Вони мають пустити сік та стати м’якими. Тепер їх можна перебити блендером в пюре.

Враховуючи структуру зі шкірками, варто пюре перетерти через сито. З отриманої маси візьміть 125 г. Тепер до неї додайте 125 г цукру. Перемішайте та доведіть до кипіння, щоб він розчинився. Фруктову масу потрібно повністю охолодити.

Пюре перелийте в комбайн для збивання. Введіть в масу 0,5 білка. При збиванні маса має стати злегка з білим відтінком. Після цього додаєте залишок білка та на великій швидкості продовжуєте збивати.

Тим часом агар-агар поставте на плиту. Доведіть до кипіння та всипте залишок цукру. Він має розчинитися. Далі продовжуйте варити поки рідина не буде тягнутися за ложкою. Зверніть увагу, що агар-агар може пінитися, тому будьте обережні.

Фруктово-білкову масу продовжуйте збивати та поступово вводьте агар-агар. Все разом має загустіти. Перекладіть масу швидко в кондитерський мішок та відсаджуйте зефір. Чекати не можна, бо маса швидко схоплюється. Відсаджений зефір лишіть на 15-24 години. Потім присипте цукровою пудрою. Смачного!

попередня статтяКоли не треба скошувати та перекопувати сидеративні рослини
наступна статтяКоли і як правильно садити часник навесні у відкритий ґрунт
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я