Як за допомогою картоплі збільшити врожай смородини удвічі

0
Як за допомогою картоплі збільшити врожай смородини удвічі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Картопля може стати чудовим добривом для смородини, тому не поспішайте викидати шкурки, які чистите або ж стару, дещо зіпсовану картоплю з запасів зими.

Подробиці

Для того, щоб зробити натуральне добриво, яке збільшує врожайність смородини, потрібно підготувати завчасно шкарлупи. Є два способи: висушити або виморозити. Обидва варіанти допоможуть позбутися потенційно можливих шкідників, грибка, бактерій.

Висушене картоплиння добре зберігається, проте саме зараз, у травні, потреби такої нема. Ви можете відразу подрібнені шкарлупи залити окропом (ніби заварити) та дати настоятися протягом доби.

Після цього поливайте кущі смородини, проте не забувайте, що коренева система близька до поверхні, тому краще зробити по діаметру канавку і поливати її. Крім того, у ґрунт можна вкопати навіть картоплинки свіжі, проте подрібніть, щоб замість врожаю ягід не збирати бульбу.

попередня статтяКрем-чіз з 3 інгредієнтів для тортів та десертів
наступна статтяРецепт швидкого холодцю з курки для порційної подачі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я