Як приготувати ідеальну картоплю фрі

2
Картопля фрі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Стандарт картоплі фрі незмінний — м’яка всередині та хрустка ззовні. Якщо ви любите їсти саме таку у фастфуді, але хотіли б приготувати в домашніх умовах, читайте про це далі у статті. Ваше улюблене фрі можна посмажити навіть на звичайній сковороді.

Як це зробити правильно

Наріжте картоплю соломкою, але не поспішайте її викладати на пательню. Найперше потрібно поставити воду на закипання. Тоді в окріп опустіть картоплю на 2 хвилини. Злийте та покладіть в морозилку на 1 годину.

Ось тепер можна переходити до приготування картоплі фрі. На сковороду налийте багато олії. Включіть вогонь, але ще не нагрівайте її сильно. Викладіть картоплю. Перших пару хвилин вона має розігріватись, а потім робите вогонь сильним, щоб засмажити на фрі.

Така схема приготування дає змогу зробити відмінне фрі. Картопля буде м’яка та хрустка одночасно. Лишається тільки викласти на серветку, щоб прибрати зайву олію та посолити. Смачного!

попередня статтяТравень — прийшов час висаджувати гладіолуси
наступна статтяЧому черешня цвіте, але не родить
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я