Неймовірно красива подача скумбрії: готується дуже просто

0
Неймовірно красива подача скумбрії: готується дуже просто
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Купівля замороженої скумбрії – як рулетка, ніколи не знаєш, скільки разів вона була заморожена і скільки пролежала. Тому звертайте увагу на животик, у свіжозамроженої скумбрії він повинен бути білим. Адже від якості риби залежатиме і смак страви.

Приступаємо до приготування:

Напіврозморожену скумбрію розкриваємо зі спини. Робимо два надрізи вздовж хребта. Один розріз з одного боку хребта та один з іншого. Животик в жодному разі не розрізаємо.

Розкриваємо рибу та розрізаємо голову навпіл і витягаємо зябра, щоб не утворювался кров’яна юшка під час запікання. Розкривши скумбрію ви без проблем витягнете хребет з ребрами.

Кулінарним пінцетом видаляємо кісточки зі спинки, але це не обов’язковий крок.

Видалямо нутрощі. Рибу промиваємо і видаляємо чорну плівку.

Зверніть увагу на надрізи. Надрізи робляться майже до середини. Перекладаємо рибу на лист, застелений пергаментом і змащений олією, і кожен надрізаний шматочок повертаємо на 90 градусів.

У мисочку наливаємо олію та соєвий соус, додаємо сіль, перець, часник і паприку копчену. Змащуємо цим соусом рибу.

Спеції можна взяти на власний смак. Залишаємо на 10 хвилин промаринуватися і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку, на  20 хвлин.

Така рибка виглядає ефектно і дуже апетитно! Смачного!

попередня статтяЧому багатьом жінкам не можна часто пити чай: перевір, чи відносишся ти до цієї групи
наступна статтяЯк пришвидшити метаболізм на 30%: спосіб доступний всім і це не спорт
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я