Ця модель джинсів найбільше шкодить здоров’ю: вердикт лікарки

0
Ця модель джинсів найбільше шкодить здоров'ю: вердикт лікарки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ця стильна модель є в гардеробі майже кожної, але мало хто здогадується, яку загрозу вона насправді несе для нашого здоров’я.

При виборі речей для гардеробу ми дивимося на те, чи добре вони сидять на нас, і вже точно в останню чергу замислюємося, як саме одяг може позначитися на стані нашого здоров’я. А даремно! Лікарі попереджають, що навіть найулюбленіші джинси можуть стати твоїм заклятим ворогом – якщо вони з підвищеною талією.

Так, саме ця модель вважається найшкідливішою для здоров’я, і ось чому! На думку лікарки гастроентеролога Маріанни Малімоненко, такі джинси просто протипоказані людям із хворобами шлунково-кишкового тракту, бо можуть лише посилити вже наявні патології.

“За рахунок тиску в області талії відбувається підвищення внутрішньочеревного тиску, що може стати причиною печії, нудоти, тяжкості в животі, а також посилити болючі відчуття при здутті», – розповіла лікарка про наслідки регулярного носіння джинсів із завищеною талією.

Джинси з високою посадкою також можуть порушити кровотік органів черевної порожнини: погіршити приплив артеріальної крові або відтік венозної. Нічого хорошого цей предмет одягу не несе і для наших нервових закінчень. Їхня чутливість згодом загострюється, завдаючи нам біль.

Навіть якщо у тебе немає проблем із шлунково-кишковим трактом, від джинсів з високою талією краще відмовитися — хоча б на період менструації. У них ти в середньому проводиш по 8-10 годин на день, тому в першу чергу потурбуйся про свій комфорт та здоров’я.

попередня статтяЯк швидко розморозити рибу без мікрохвильової печі
наступна статтяЯк приготувати смачне пюре, як у ресторані
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я