Як швидко проростити насіння огірків в тирсі

0
Розсада в тирсі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цей спосіб дозволяє дійсно швидко проростити насіння. Все досить просто. Схема дій стандартна. Спершу треба проростити огірки, потім пересадити в стаканчики, а далі розсаду переміщають у відкритий ґрунт.

Як використовувати тирсу

Цей матеріал дозволяє обережно ставитися до кореневої системи молодих рослин. Тирса не шкодить їй. Окрім того, в тирсі відсутні потенційно небезпечні скриті патогени. Як відомо, вони можуть бути причиною різноманітних хвороб.

Зверніть увагу на тип тирси. Підійде не будь-яка. Наприклад, формати сировини, де була обробка з клейовими матеріалами категорично не підходить. Виключно натуральна.

Отже, посадкову ємність треба заповнити тирсою на половину. Далі налийте на неї окріп. Вона має розбухнути та охолонути, але лишатися теплою. Далі розімніть тирсу та розрівняйте руками.

На теплу тирсу розкладіть насіння. Зверху притрусіть сухою. Контейнер накрийте склом або плівкою. Поставте його в тепле місце.

Як тільки насіння проросте та побачите паростки, зніміть накриття. Переставте на світле підвіконня. Далі паростки з кількома листочками можна буде пересадити в стаканчики для подальшого вирощування.

Метод з тирсою досить давно відомий. Спробуйте, якщо вам треба швидко проростити насіння. Спосіб працює.

попередня статтяЯк приготувати малосольні огірки у мікрохвильовці
наступна статтяЯк приготувати м’ятний соус для печеного м’яса
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я