Як запекти ананас на десерт під келих шампанського

0
Ананас для запікання
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Елегантна та оригінальна страва — запечений ананас. Під келих шампанського добре смакує. Якщо раніше ви такого ще не куштували, тоді вам має неодмінно сподобатися. Та й готувати легко.

Інгредієнти

Вам знадобляться наступні:

  • ананас — 1 шт.;
  • масло — 50 г;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • мелений імбир — 1 ч.л.;
  • коньяк — 2 ст.л.

Як приготувати

Ананас помийте, зелену верхівку не відривайте, шкірку не знімайте. Розріжте плід на четвертини. На кожній має лишитись частина зелені, щоб гарно потім серверувати.

Зріжте тверду серцевину. Щоб ананас добре пропікся, зробіть наступне. Виріжте м’яку частину, зробіть далі скибки та розташуйте їх на основі з ананасової шкірки.

Деко застеліть пергаментом. Викладіть ананас. Полийте його соусом, для якого треба розтопити вершкове масло та змішати його з цукром, імбиром, коньяком.

Ананас запікають протягом 20-30 хвилин при температурі 180 градусів. Якщо у вас є функція гриля, наприкінці включіть її на 2 хвилини.

Ананас подають теплим. Він дуже ароматний та з яскравим смаком. До шампанського смакує ідеально. Спробуйте, не пожалкуєте. Смачного!

попередня статтяПідживлення суниці в дощове літо, щоб ягоди не гнили
наступна статтяЧим відлякати птахів з города, щоб не клювали грядок
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я