Швидка приправа-соус для пісного столу: аджика з волоськими горіхами

0
Швидка аджика
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пісний стіл можна доповнити смачним соусом з перцю та волоських горіхів. Це швидка аджика. Інгредієнти беріть приблизно в однаковій пропорції. Соус можна подавати до будь-яких страв та гарнірів, а також використовувати для пісних брускет.

Інгредієнти

Вам потрібно підготувати наступні:

  • гострий перець — 100 г;
  • часник — 100 г;
  • волоські горіхи — 100 г;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • цукор — 2 ч.л.;
  • яблучний оцет — 1 ст.л.

Як приготувати

Почніть з перців. Вони задають музику гострого смаку. За це відповідає насіння. Якщо хочете, щоб було гостро, тоді лишіть трохи насіння. В іншому випадку його потрібно позбавитися.

Волоські горіхи підсмажте на сухій сковороді. Так їх смак стане виразнішим та концентрованішим. Тепер відправте з горіхами все разом в блендер: часник, сіль, цукор, оцет. Збийте до однорідної маси чи так, щоб відчувались трохи маленькі шматочки. Це вже на ваш вибір.

Зверніть увагу на цукор. Його можна не класти. Збийте для початку без нього, скуштуйте смак. Якщо буде потреба, тоді покладіть його та ще раз змішайте. Швидку аджику варити не треба. Смачного!

попередня статтяЩо садити поруч з огірками: хороші та погані сусіди
наступна статтяПідживлення суниці в дощове літо, щоб ягоди не гнили
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я