...
ГоловнаКраса4 моделі штанів, які протипоказані невисоким дівчатам

4 моделі штанів, які протипоказані невисоким дівчатам

Підпишіться на нас:

Не перестанемо повторювати: кожна комплекція, будь-який зріст, кольоротип і далі за списком – це здорово, круто та індивідуально! Але при всій різноманітності фігур важливо пам’ятати, що підхід до складання гардеробу теж має бути несхожим — і сьогодні ми згадаємо ці основи.

Надихатись модницям, стежити за модними блогерами та складати мудборди з гардеробом мрії – це непоганий тренажер щоб розвивати “навчене око”.

Розповідаючи про те, як виглядати дорого і витрачати при цьому небагато, стиліст Дені Кіро робила акцент на цій вправі. Але, спостерігаючи за соцмережами модниць, не забувай: навіть якщо тобі дуже подобається їхній стиль, далеко не весь одяг підійде твоїй фігурі!

Наприклад, топи з круглим вирізом протипоказані дівчатам з пишними грудьми – так вони стануть непропорційно великими. Рукави-ліхтарики не варто додавати в гардероби фешеніста з широкими плечима – візуально вони стануть ще ширшими. Так само справи з штаньми: серед них є мінімум 4 види «заборонених» моделей, які укорочують зріст невисоких дівчат і «заземляють» фігуру.

Які закінчуються на щиколотці

В окремий пункт винесемо всі штани, які закінчуються на щиколотці. Для дівчат з невисоким зростом це справжнє прокляття: нам потрібно візуально витягнути силует і подовжити ноги, а такий фасон навпаки з’їдає кілька дорогоцінних сантиметрів. А якщо це ще й мішкуваті штани, то виходить жорсте комбо.

На зав’язках

Ще один важливий нюанс: часто фігури мініатюрних дівчат потребують коригування саме у зоні талії. Не тому, що там є щось зайве, а лише тому, що у цій зоні дуже легко візуально додати непотрібний об’єм. Зав’язки та складки, які через них утворюються, і є головними спонсорами цього самого об’єму.

Карго на резинці

Цей неприємний тип – гібрид попередніх двох пунктів. Ні, ніхто не забороняє носити карго, але невисоким дівчатам слід підбирати досить довгі штани з традиційною блискавкою або кнопками. Зібрана тканина  на талії створює зайві складки, а манжети на щиколотках роблять штани схожими на штани Аладдіна.

Капрі

Капрі взагалі вийшли з трендів, так що їх варто позбутися в будь-якому випадку, будь ти дюймовочка чи власниця класичних модельних параметрів. Розширення до низу справді збільшує зріст, але тільки у випадку, якщо штанини закінчуються на рівні взуття. Якби не каблук, аутфіт на фото нижче був би на 100 відсотків провальним. Але підбери наша героїня джинси-труби або штани палаццо, look вийшов би чудовим. Ось і вся таємниця!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...