Звички, які вбивають: ці 3 невинні речі щодня отруюють наш організм

0
Звички, які вбивають: ці 3 невинні речі щодня отруюють наш організм
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ми робимо ці дії, навіть не замислюючись, до яких страшних наслідків вони можуть призвести. Прямо зараз повір, чи ти маєш ці шкідливі звички!

Наше життя складається з рутинних справ, які з першого погляду не мають жодної загрози. При цьому деякі невинні на вигляд звички можуть істотно нам шкодити, а в окремих випадках навіть вбивати. Запам’ятовуйте ці 3 буденні речі, які отруюють наш організм токсинами.

Прання одягу у хімчистці

Для видалення стійких забруднень у хімчистках застосовується розчинник перхлоретилену, який кваліфікується як канцероген. Наслідки можуть бути найнеприємнішими: аж до ураження печінки, нирок та нервової системи. Тому хімічному чищенню краще віддати перевагу домашньому і використовувати делікатні засоби з позначкою «еко» та «біо».

Любов до консервів

Багато виробників харчових консервів обробляють банки бісфенолом А (BPA) з метою захисту від корозії. Ця хімічна речовина прирівнюється до гормонів і руйнує ендокринну систему організму, що загрожує серцевими захворюваннями, діабетом та чоловічим безпліддям.

Щоб зменшити ці ризики, краще відмовитися від консервованих продуктів на користь свіжих та заморожених. Консерви ж варто купувати тільки від перевірених виробників і ніколи не вживати в їжу вміст банок зі строком придатності, що минув.

Повторне використання пластику

Проблема тут все в тому ж таки небезпечному хімікаті BPA. І хоча зараз багато виробників стверджують, що більшість пластикових пляшок не містять токсичних речовин, ми не можемо довіряти їм беззастережно. Тому просто забуваємо про звичку переливати в стару пляшку різні рідини і для багаторазового використання заводимо скляну тару.

попередня стаття7 простих правил для вдалих сирників
наступна статтяЯк правильно заморозити гарбуз: секрети досвідчених господинь
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я