Два види соусів, з якими можна подати пельмені

0
Пельмені
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пельмені завжди смачні. Універсальна страва, яку можна готувати в будь-який час доби. Їх можна варити, запікати та навіть смажити. Якщо ви прихильник пельменів, пропонуємо два види соусів, з якими буде дуже смачно.

Класичний соус

Для його приготувати потрібно змішати в рівних пропорціях сметану, майонез та гірчицю. Трохи посоліть, можна всипати спецій. Та обов’язково подрібніть кріп. Такий соус зробить вашу звичну страву неймовірно смачною.

Турецький соус

Цей варіант соусу сподобається тим, хто любить гострі смаки. Вам треба розтопити шматок вершкового масла (1 ст.л.) та влити до нього трохи олії (1 ст.л.). З малого вогню не знімайте. Додайте червоного перцю (1 ч.л.). Гострий або ні — на ваш смак. Також треба сушеної м’яти ( 2 ч.л.) та томатної пасти (1 ст.л.). Все прогрійте разом.

Обирайте свій улюблений соус та отримуйте задоволення від смачної їжі. З кожним з поданих рецептів улюблені пельмені стануть ще кращими.

попередня статтяЩо додати до картоплі при варінні, щоб вона була смачніша
наступна статтяОсвіжаємо замшеве взуття за допомогою парової бані
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я