В який момент при варінні треба солити картоплю

0
Картопля варена
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кулінарні правила існують не просто так, бо їх придумав якийсь шеф-кухар. Вони допомагають правильно та смачно готувати продукти.

Давайте розглянемо приклад на основі картоплі. Її часто готує більшість людей, але частина з них не знає правильного моменту для використання солі. А він є. Варена картопля — проста страва. І сіллю її можна як покращити, так і зіпсувати.

Коли солити

Шеф-кухарі не рекомендують класти сіль в холодну воду. Вона не розчиняється, а от картоплі шкодить. Вона може розваритись. Норма солі складає приблизно 0,5 ч.л. на 1 л води.

Дотримуйтесь кулінарних правил та соліть картоплю після закипання води. Якщо цей момент пропустили, тоді покладіть через 5 хвилин.

Ось і всі хитрощі, секрети та правила. Нічого складного. На перший погляд здається, що все це банально та зрозуміло, а по факту впливає на результат. Спробуйте та переконайтесь.

попередня статтяСпосіб вирощування кропу, який дає багато зелені та парасольки для консервації
наступна статтяЯк приготувати булочки з кардамоном
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я