Як приготувати запіканку з кисломолочним сиром без додавання борошна: секрет в одному інгредієнті

0
Що приготувати з кислого сиру, якщо сирники та запіканка вже приїлись
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Легкий у приготуванні рецепт в порівнянні з багатьма іншими. Відмінно підійде на сніданок, обід і навіть легку вечерю. Дітлахи будуть у захваті і навіть малоїжки не зможуть відмовитися від смачної сирної запіканки.

Подробиці

Вашу фігуру такий десерт не зіпсує, адже рецепт без додавання борошна. Подати до столу можна з джемом, свіжими фруктами, збитими вершками, варенням або просто зі сметаною.

Як уже згадувалося вище, рецептів сирних запіканок дуже багато, її готують практично в кожній країні, але називають по-різному: в Україні – сирна запіканка, в США – чізкейк. У кожному варіанті є своя особливість і менталітет.

Вибирати, як завжди, вам.

Інгредієнти:

  • Кисломолочний сир 5 % – 500 грамів.
  • Згущене молоко – за смаком.
  • Яйце куряче – 3 штуки.
  • Ваніль за вашим бажанням.

Запіканка без борошна рецепт приготування:

Насамперед ставимо розігрівати духову шафу до 180 градусів. Тим часом змішуємо компоненти.

Кладете кисломолочний сир чашу з високими стінками, вбиваєте курячі яйця, за допомогою вінчика або блендера збиваєте до однорідного стану.

Додаєте згущене молоко, знову збиваєте до отримання однорідної консистенції. Якщо ви не любите сильно солодкі страви, то згущене молоко можна не додавати. Комусь буде достатньо фінального джему чи шоколадної глазурі.

Змажте форму для запікання рослинною олією, викладіть сирну масу. Поставте у вже розігріту духовку випікатись на годину.

За 60 хвилин запіканка буде готова. Під час запікання вона підніметься, але як тільки ви її дістанете з духовки, то пишнота спаде. Щоб цього не сталося, необхідно почекати, поки вона охолоне в духовці.

Прикрасити можна цукатами, родзинками, курагою чи полити шоколадом.

попередня статтяЯк підготувати пахви до літа: легкий спосіб детоксу від надмірної пітливості
наступна статтяЯк налаштувати свій мозок на схуднення: 8 підказок від психолога
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я