Корейське правило трьох секунд: цей маленький секрет допоможе виглядати молодше

0
Корейське правило трьох секунд: цей маленький секрет допоможе виглядати молодше
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кореянки неухильно дотримуються цього простого б’юті-закону у догляді за обличчям, адже саме завдяки йому вони й у зрілому віці виглядають дуже молодо. Можна було б списати цей феномен виключно на особливості генетики, але це не так!

Свою молодість кореянки підтримують і особливими хитрощами у догляді за обличчям. Сьогодні ми якраз розповімо про одне з таких хитрих правил домашньої антиейдж-терапії. Його обов’язково дотримуються всі кореянки, які бажають відсунути появу зморшок на якомога більший термін.

Йдеться про ритуал під загадковою назвою «правило трьох секунд». Покроково розкриваємо його суть!

Корейське правило 3 секунд:

  • вмийся з використанням звичних тобі засобів — пінкою чи гелем;
  • швидко промокніть обличчя рушником або краще паперовим рушником;
  • повільно відрахуй собі 3 секунди з цього моменту, після чого відразу ж нанеси на шкіру перший зволожуючий засіб – як правило, це тонік для обличчя;
  • через якийсь час можеш додатково зволожити шкіру за допомогою сироватки та крему.

У чому суть цього правила? За перші 3 секунди після вмивання шкіра просто не встигає відчути сухість. Щоб не прогаяти цей важливий момент, ще перед умиванням підготуй тонік для обличчя та ватний диск, щоб його було зручно швидко нанести на шкіру. Пробуй і залишайся молодою та доглянутою!

попередня статтяЯк обсмажити котлети, щоб в процесі приготування вони не розвалювалися
наступна статтяЯк вирощувати кріп без парасольок: поради досвідчених городників
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я