Послідовники кабачків на грядках: що краще після них висаджувати

0
Кабачки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кабачки вирощують майже всі на дачних ділянках. Вони добре ростуть, а ще вони смачні у різних стравах та консервації. Саме з цього погляду кабачки мають високу популярність.

Для цієї культури важливо мати достатньо вільного місця та добре освітлення. Кабачки люблять сонячні місця. Особливість цієї культури в тому, що вона лишає після себе рихлий ґрунт. І багато інших представників городніх культур будуть добре рости на таких грядках.

Послідовники кабачків

Серед рослин, які варто висадити після кабачків, — часник, цибуля та помідори. Дачники знають, що перші дві культури цінні своїми дезінфікуючими властивостями. Вони знезаражують ґрунт від багатьох шкідників. А ще їх перевага в тому, що вони не потребують надто багато зусиль щодо внесення нової дози добрив.

Одні з кращих — це бобові культури (горох, квасоля). Вони добре ростуть після кабачків, а ще дадуть ґрунту велику кількість азоту. В перелік претендентів на грядку можна відмітити також:

  • болгарські перці;
  • баклажани;
  • капусту;
  • буряк;
  • редиску;
  • чорнобривці.

Головне не саджати повторно на теж саме місце кабачки. І не бажано розташовувати поряд посадки з гарбузами, бо вони можуть схрещуватись, що призведе до вирощування незрозумілих овочів. Обирайте правильні місця для рослин. Тоді вони будуть давати якісний та багатий врожай.

попередня статтяЯк повернути до апетитного вигляду макарони, які злиплися
наступна статтяЯк зварити суп-пюре з молодих кабачків
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я