Як швидко позбавитись від мурашника на дачі

2
Мураха
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Жахлива ситуація, коли на дачній ділянці з’являється мурашник. Природа — це прекрасно, її треба берегти та шанувати. Але нехай вона себе проявляє за межами ділянки.

Найчастіше мурахи стають небажаними гостями, які псують бутони півоній, розносять тлю та погіршують якість ґрунту. З цього погляду потрібно терміново діяти, щоб вчасно попередити складнощі з рослинами.

Як позбавитись

Є метод, коли гніздо поливають розчином борної кислоти. Якщо ви не прихильник хімічних способів виведення «гостей» з ділянки, тоді є ще один варіант.

Вам потрібно приготувати звичайний окріп. Нагрійте воду та полийте мурашник. А далі посипте сіллю. Можна розкласти поряд часник чи пшоно. Не дивуйтесь, але метод дійсно працює. Він екологічніший для рослин, які ростуть поряд.

Пройдіться по ділянці, уважно подивіться місця, де мурахи починають робити собі нове місце. Також залийте окропом. В цей спосіб ви позбавите їх бажання продовжувати свою роботу.

попередня статтяЦікаве кулінарне питання: чи можна смажити консервовані печериці
наступна статтяТерпка хурма — вдалий та смачний інгредієнт для салату
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

2 КОМЕНТАРІ

    • Минулого року на дачі лопата не допомогла. Було нашестя тих мурах та їх мурашників. То окропом та сіллю за тиждень вивела 28 міні-мурашників.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я