Цікаве кулінарне питання: чи можна смажити консервовані печериці

0
Гриби
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Свіжі гриби без питань відправляємо на сковороду. Так всі роблять в процесі приготування різноманітних страв. А от з консервованими виникає питання. Вони ніби вже приготовані, тому робити додаткову термічну обробку дивно. Так думає більшість людей.

Насправді, якщо розібратись глибше в питанні, все зовсім інакше. Консервовану квасолю, томати, перці ми використовуємо для страв. Чому ж не можна смажити печериці?

Як приготувати

Консервовані печериці можна готувати будь-яким способом. Не відмовляйтесь від них. З печериць можна приготувати начинки, заправки, засмажки, зробити з них гарнір до других страв.

Спробуйте приготувати смажені гриби. Відкиньте їх з банки на друшляк, щоб зійшла вся рідина. А потім відправляйте їх на сковороду. Посмажити їх можна буквально за кілька хвилин. Максимум 10 хвилин, якщо в страві ще є інші складові. А так за 3-5 хвилин маєте смачні обсмажені гриби.

Мариновані гриби краще за все смажити з цибулею та приправляти сметаною. Смак оцту в цьому випадку нівелюється. В магазинних його, звичайно, більше, ніж в домашній консервації.

Отже, консервовані гриби можна готувати будь-яким способом. Якщо маєте тільки такі, мало часу та потребу швидко щось приготувати, жодних проблем. Просто обсмажте їх на швидку руку.

попередня статтяПриготуйте на сніданок смузі замість вівсянки чи яєчні
наступна статтяЯк швидко позбавитись від мурашника на дачі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я