99% господинь не знають про ці хитрощі при приготуванні салатів

0
99% господинь не знають про ці хитрощі при приготуванні салатів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Будь-який салат може стати прикрасою столу та гордістю господині, якщо трохи покращити його смак. А щоб цього досягти, ми розповідаємо про кілька невеликих хитрощів.

Розкриваємо смак спецій

Зазвичай спеції додають до салату відразу ж і тільки потім заправляють його олією. Але розкрити і посилити смак спецій можна, вчинивши так: необхідно нагріти олію на сковороді і всипати в неї спеції, вибрані для салату. Важливо не смажити, а просто перемішати їх у гарячій олії. Далі салат заправляється ароматною гарячою заправкою та перемішується.

Додаємо молоко до салатів з буряком

Як би це дивно не звучало, але покращити смак салатів з буряком, наприклад, вінегрету, можна, додавши до нього столову ложку молока з розчиненим у ньому цукром. Так само додати підсолоджене молоко можна в салати з тертим вареним або сирим буряком і навіть в оселедець під шубою.

Лимон для аромату

Якщо салату кислинка не потрібна, але хочеться надати йому легкий аромат лимона, то в миску з інгредієнтами можна покласти лимонну шкірку. Вона збагатить своїм запахом усі компоненти страви. Перед подачею скоринку потрібно прибрати.

Надаємо часниковий аромат

Запах часнику пробуджує апетит і робить страву привабливішою. Ось тільки свіжий часник далеко не завжди доречний у салаті. Тому якщо потрібно лише надати часниковий аромат, то миску з салатом можна помістити скоринку чорного хліба, натерту свіжим часником. Так само, як і з лимоном, часник віддасть свій аромат овочам. Таож можна додати часниковий порошок, він надасть легенький  не виражений аромат часнику.

попередня статтяЧерез цю дрібну помилку волосся швидше стає брудним: висновок перукарки
наступна статтяЛегінси – альтернатива брючним штанам: це дійсно так, якщо їх правильно носити
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я