Ніжні бананові мафіни до чаю

0
Ніжні бананові мафіни до чаю
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З усіма любителями домашньої випічки хочемо поділитися рецептом приготування бананових маффінів. Тісто для них готується дуже просто, при цьому самі мафіни виходять дуже ніжними, солодкими та ароматними. Як приготувати такі мафіни вдома – розповімо далі.

На 8-10 мафінів знадобляться такі інгредієнти:

  • Банан – 1 шт.
  • Борошно – 125 грам
  • Цукор – 75 грам
  • Вершкове масло – 50 грам
  • Яйце – 1 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Приготування:

Для приготування тіста знадобиться дуже стиглий та м’який банан, який можна легко розім’яти виделкою. Також необхідно заздалегідь дістати олію з холодильника та дати їй зігрітися до кімнатної температури.

У мисці з’єднати цукор, борошно, розпушувач та яйце. Додати розім’ятий банан та м’яке вершкове масло. Перемішати всі інгредієнти за допомогою лопаточки або міксера, швидкість повинна бути мінімальною. У силіконові форми вставити паперові вкладки та заповнити їх тістом на 2/3 (у процесі запікання кексики збільшаться в обсязі). Духовку добре розігріти до 180 ° С і поставити в неї форми з тістом. Випікати мафіни 20 хвилин.

Готові мафіни перед подачею необхідно охолодити. А декорувати їх можна білою або шоколадною глазур’ю, цукровою пудрою або вершками, збитими з цукровою пудрою).

Смачного!

попередня статтяЯк схуднути до 5 кілограмів, майже нічого не роблячи
наступна статтяСхізантус: як виростити цю дивовижну орхідею у себе на ділянці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я