Смажений рис з індичкою в азіатському стилі

0
Рис в азіатському стилі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Спробуйте приготувати рис в азіатському стилі. Рецепт простий та не потребує багато часу. Буде смачно та поживно. Читайте далі у статті процес приготування.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • філе індички — 400 г;
  • довгий рис — 1 скл.;
  • яйця — 2 шт.;
  • свіжий імбир — 30 г;
  • зелена цибуля — 1 пучок;
  • олія — 60 г;
  • сіль;
  • соєвий соус.

Як приготувати

Воду окремо поставте нагріватись. Налийте в іншу каструлю 1 столову ложку олії та всипте рис. Посоліть його. Обсмажуйте крупу на середньому вогні. Помішуйте протягом 1 хвилини. Тоді можна влити 1,5 склянки окропу. Тепер треба збільшити вогонь та довести до кипіння. Закрийте каструлю кришкою та зробіть вогонь меншим. Продовжуйте готувати протягом 15 хвилин, а потім виключіть. Важливо в цей момент не відкривати кришку та накрити її рушником. Залиште на 10-15 хвилин.

Далі індичку наріжте кубиком по 1 см. Залийте окропом та через 30 секунд злийте його. Індичку просушіть паперовим рушником.

Коріння імбиру потрібно почистити та нарізати шматочками по 2 см. Якщо маєте вок, дуже добре. В ньому зручніше готувати такі страви. Як ні, беріть сковороду з товстим дном. Розігрійте, налийте олії, покладіть імбир та нашатковану білу частину зеленої цибулі. Швидко обсмажте протягом 30 секунд. Тоді час індички та рису. Прогрійте все разом. Помішуйте та обсмажуйте протягом 2 хвилин.

Далі в рис потрібно вбити яйця, посипати подрібненою зеленою цибулею, посолити та обсмажити на сильному вогні. Важливо в цей момент помішувати страву, щоб рідкі яйця розподілились по рису. Просмажуйте протягом 3 хвилин.

Страву подають одразу разом із соєвим соусом. Смачного!

попередня статтяОбробка насіння кропу для гарантованого врожаю
наступна статтяЯк приготувати ароматну кукурудзу з ароматним маслом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я