Приготуйте на закуску запечену цибулю з сиром

0
Цибуля на закуску
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви не знали, то з цибулі можна приготувати незвичайну закуску. І вона буде смачна та оригінальна. Як доповнення до інших страв вона відмінно смакуватиме. Читайте простий та доступний рецепт далі.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • цибуля — 3 шт.;
  • твердий сир — 100 г;
  • оливкова олія — 1 ст.л.;
  • суміш сухих трав (спеції);
  • сіль, перець.

Як приготувати

Почнемо з того, що треба розігріти духовку. Або звичайним способом розженіть температуру до 200-250 градусів, або включіть верхній гриль, якщо є така функція.

Поки розігрівається духова шафа можна приготувати цибулю до запікання. Зніміть лушпиння, промийте та просушіть паперовим рушником. Наріжте цибулю кружальцями по 5-7 мм. Викладіть на пергамент на деко. Посипте кружальця спеціями, сіллю, чорним меленим перцем. Зверху покладіть по шматочку сиру. І завершіть формування бризками олії.

Відправляйте деко в духовку на 8 хвилин. Цього часу має вистачити, щоб з цибулі пішов гострий смак, а вона стала м’якішою, з легким хрустом. Сир буде злегка рум’яним та розплавиться. Цибулева закуска готова. Її подають гарячою. Смачного!

попередня статтяПісочне печиво з начинкою з вареного згущеного молока
наступна статтяНа диван пролили сік: як врятувати меблі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я