Що з’їсти, щоб перестати постійно перекушувати

0
Що з'їсти, щоб перестати постійно перекушувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як відомо, популярна сьогодні турбота про своє харчування дає позитивні результати лише в тому випадку, якщо дієта підібрана правильно і без шкоди для організму. Чим більше людина знає про те, що і чому вона їсть і як саме вибрані продукти допомагають роботі її організму, тим легше їй дотримуватися обраної програми харчування і тим помітніший результат надалі. А повноцінно-нутритивне харчування – один із визначальних факторів довголіття. Порадами про те, як оптимізувати свій раціон харчування та наситити організм без загрози зайвої ваги ділиться нутріціолог сервісу преміальної доставки їжі Juicy Food Олена Кокорєва.

Віддайте перевагу білковим продуктам – м’ясо птиці, риба, морепродукти, молочні продукти, яйця. Білкові продукти забезпечують довгострокове відчуття ситості і стимулюють обмін речовин та активують жироспалювання. Для кращого засвоєння та формування рельєфного тіла необхідно вживати білкові продукти щонайменше 30 грам у кожен прийом їжі

Вживайте цільнозернові злаки – кіноа, булгур, зелена гречка, вівсяні пластівці. Вони забезпечать організм необхідною енергією та допоможуть контролювати ступінь ситості. А поєднання цільнозернових злаків та білка – яйця, сир, сир – особливо у першій половині дня, дає бадьорість та почуття ситості на довгий період часу. Включіть у раціон клітковину – зелень, листові салати, водорості, овочі та фрукти. Вживання клітковини в кожний прийом їжі сприяє очищенню організму і допомагає справити з почуттям голоду без стихійного набору калорій.

Додайте продукти з корисними жирами – авокадо, оливкову олію, горіхи, насіння, масло гхі. Ця важлива та необхідна складова нашого повсякденного раціону. Високоякісні жири є джерелом енергії та насичення. Рекомендується вживати у поєднанні з цільнозерновими злаками та клітковиною.

попередня статтяУсвідомлений спосіб життя: кому і навіщо це треба
наступна статтяЧому не можна спати на животі
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я