«‎Білий янгол» на ваших грядках — білий огірок

0
Білі огірки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Огірки бувають не тільки зеленого кольору. Дуже цікавий та незвичайний сорт привертає увагу білим кольором плодів. Він називається «‎Білий янгол». Спробуйте заради цікавості висадити і його. Огірки білого кольору можна вживати як у свіжому вигляді, так і солити, маринувати.

Опис сорту

Огірки «‎Білий янгол» належать до середньоранніх гібридів. Плоди виростають крупні, завдовжки 7-10 см. Добре транспортуються та мають високу врожайність. Єдиним недоліком цього сорту є низька стійкість до хвороб. А це означає, що огірки потребують підвищеної уваги до догляду.

Особливості

Порівняно із звичайними сортами в білих огірках міститься більша кількість мінеральних речовин. Серед них: калій, магній, мідь, цинк, марганець, хлор, йод, фосфор, натрій, фолієва кислота. Отже, його добре вирощувати на салати. Ви будете мати більшу кількість вітамінів та мікроелементів в сезон.

Коли висаджувати

Висаджують огірки наприкінці травня. Огірки люблять тепло. Насіння буде сходити при температурі не менше 13-15 градусів. Для розвитку і нормального росту огірків денна температура має бути не нижче 25-27 градусів тепла. На нетривалий час може бути пониження до +18.

Можна вирощувати як у відкритому ґрунті, так і в теплицях. Якщо буде похолодання до +10 і менше градусів, розвиток огірків призупиняється. Рослині потрібно виключно тепло. І це актуально не лише для денного, але й для нічного часу.

Білі огірки висаджують в помірно вологий ґрунт. Також при розвитку паростків та пагінів потрібно слідкувати за поливом. Рекомендується поливати ретельно теплою водою, але без утворювання застійних явищ. Коли огірки дозрівають, вони мають злегка зеленкуватий відтінок. Якщо вчасно будете знімати врожай, тоді швидше будуть з’являтись нові молоді плоди.

попередня статтяНіжні мафіни з сирною начинкою, вишнями та посипкою
наступна статтяПечиво, яке легко готувати з дітьми
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я