Чому вага стоїть на місці: 3 типові помилки і як з ними впоратися

0
Чому вага стоїть на місці: 3 типові помилки і як з ними впоратися
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зі схудненням буває та сама історія, що й з іншими цілями: намагаєшся щосили, а нічого не виходить. Фахівці розповідають, які помилки ти могла зробити та як їх виправити.

1. Ти не знайшла зі своїм тілом контакт

Якщо ти з ним б’єшся, воно відбивається! Коли ти пробуєш новий план харчування або режим тренувань, тобі доводиться робити багато нового. Ти займаєшся, відчуваєш стрес, їсиш не те, що зазвичай, а ще мало спиш. Не дивно, що нічого не виходить!

Якщо вважати свій організм поганим працівником, то у нього і стимулу не буде працюватиме краще. Так, це непросте завдання, але якщо потоваришувати з собою, стане набагато простіше (і не тільки зі схудненням).

2. Ти шукаєш ідеал у соцмережах

Так, соцмережі стали частиною нашого життя. Ми можемо не усвідомлювати, але вони диктують, як ми маємо виглядати. І в результаті можна погнатися за чиїмось чужим життям, приміряючи його на себе. Але ж від того, що ти їсиш те саме і займаєшся так само, як відомий блогер чи зірка, ти не станеш їхньою копією! Крім того, ти втрачаєш право власного вибору, користуючись нав’язаним.

3. Ти ставиш неправильні цілі

Багато людей прагнуть швидких змін. Так, кілька тижнів вони отримують видатні результати, а потім виявляється занадто складно: їх план надто вже екстремальний. Саме тому цілі мають бути реалістичними та досяжними.

Як із цим впоратися?

Зроби висновки з того, що ти маєш на даний момент, згадай як займалася спортом і чим харчувалася в останній рік. Що було правильно, а що ні? Що варто змінити?

Постав свої особисті цілі

Не ті, які включають роботу, чоловіка або дітей, а ті, які стосуються особисто тебе. Наприклад: через півроку пробігти 5 кілометрів, звідвідати якусь країну мрії, готувати вдома 6 разів на тиждень.

Навчися розслаблятися

Життя складається не лише зі стресів, але і з приємних моментів, і їх має бути більше. Йога, медитація, лежання на дивані із заплющеними очима, масаж – шукай те, що допомагає особисто тобі.

попередня статтяЩо приготувати з нуту: чудова альтернатива різним снекам та чіпсам
наступна статтяЩоб фарширований перець вийшов смачним, існує декілька важливих нюансів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я