Як збити температуру народними методами: корисні поради

0
Як збити температуру народними методами: корисні поради
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо у вас чи вашої дитини висока температура, то варто не тільки медикаментами її збивати, якщо позначка сягає вище 38 градусів. Також доречно застосувати фізичні способи. Їх рекомендують саме педіатри та терапевти, а не лише “бабусі”.

Подробиці

Полегшити симптоми гарячки можуть компреси зі звичайною водою. Проте зауважимо, що треба бавовняну натуральну тканину вмочувати не в крижану чи й навіть холодну воду, а рідину кімнатної температури, дещо теплу. Це для того, щоб не було контрастного стресу для організму.

Волога тканина забере на себе частково температуру, цим самим хворому буде легше. Такий спосіб педіатри рекомендують і діткам. Він безпечний. При цьому не варто експериментувати з компресами на основі спирту, оцту тощо. Наслідки можуть бути неприємні, зокрема для дитини.

Під час високої температури не забувайте про рясне питання. Додайте лимонний сік до води та пийте цей напій невеликими порціями, але часто. Лимонний сік допомагає знижувати температуру тіла.

попередня статтяЯкий рис для голубців краще: хитрощі досвідченого кухаря
наступна статтяЯк приготувати салат за 10 хвилин: солити, перчити не треба – і так смак насичений
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я