Маска для обличчя на основі алое: ефект після першого нанесення

0
Маска для обличчя на основі алое: ефект після першого нанесення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ваше обличчя буде вдячне, якщо ви будете дбати про нього натуральними засобами. Алое популярне не тільки в професійній косметології, а у списку народних засобів, що покращують стан шкіри.

Подробиці

Для приготування цієї маски вам знадобиться всього тільки два інгредієнти – мед і сік алое. Ідеальна пропорція компонентів – 1:2 (меду беремо у два рази менше, а якщо суміш виходить занадто липкою, можна додати ще алое).

Змішайте мед з алое і наносьте маску на чисту шкіру обличчя. Тримайте протягом 20 хвилин, а потім змийте водою і нанесіть улюблену сироватку і крем.

Мед має відмінні заспокійливі властивості, що робить його ідеальним доповненням до маски для обличчя з алое. Він відомий також антибактеріальною дією, тому разом алое і мед допоможуть зняти почервоніння, зменшити шрами від акне і зволожити дерму.

Така домашня маска в домашніх умовах зробить шкіру гладкою і пружною вже після першого використання. Підходить для будь-якого типу шкіри.

попередня статтяЯк збити температуру у дитини в домашніх умовах
наступна статтяЩо додати у рис замість м’яса, щоб страва була удвічі смачніша
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я