Які квіти треба посіяти на розсаду в березні

0
Клумба з квітами
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Настання весни невпинно наближається. Це означає, що треба продовжувати готуватись до посадкових робіт, планувати ділянку та рослини, які будуть рости протягом сезону. Одна справа овочі, але про красу також не треба забувати. В цьому плані треба спланувати роботи щодо вибору квітів. Пропонуємо невелику підбірку, що треба почати садити в березні місяці.

Ехінацея

Проста, гарна та елегантна, а ще корисна. Ехінацея буває в різних кольорах: малинова, жовта, біла, лососева. Вона привертає увагу бджіл та метеликів. Зверніть увагу, що на перший рік ехінацея не цвіте, а лише на другий. Розсаду треба посіяти не пізніше другої половини березня.

Вербена

Яскрава та не примхлива — вербена може цвісти аж до перших морозів. Квітка любить рости на сонячних ділянках. Посіяти розсаду треба встигнути до 20 березня. Щоб процес був ефективнішим, насіння замочіть в стимуляторі росту. Після висівання рекомендується не присипати землею. Через 15-20 днів паростки мають показатись з ґрунту. Пересаджують вербену на клумби в другій половині травня.

Однорічний флокс

Якщо ви хочете вирощувати флокс через розсаду, тоді треба посіяти в стаканчики до кінця березня. Флокс має здатність дуже швидко проростати, тому за тиждень ви вже побачите зелені паростки. В цей час підживіть молоді рослини.

Ці прості та гарні квіти будуть радувати вас весь сезон, тому попіклуйтесь про них в березні. Чим раніше ви це зробите, тим кращим буде результат.

попередня статтяСуп з сирними кульками — ідея смачного обіду
наступна статтяКуряче філе з вершковим сиром та беконом за рецептом від Джеймі Олівера
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я