Як приготувати свинину прямо в гарбузі

0
Як приготувати свинину прямо в гарбузі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Господині призвичаїлися готувати каші прямо в гарбузі. Це не просто ефектно та смачно, але ще й дуже зручно, тому що мити каструлі потім не доводиться. Розкажемо, як приготувати аналогічним чином гарбуз зі свининою.

Для приготування потрібно:

  • 1 середніх розмірів гарбуз;
  • свинина (шия);
  • картопля;
  • морква;
  • цибуля ріпчаста;
  • часник;
  • сіль та спеції за смаком.

Як готувати

Варто врахувати, що кількість інгредієнтів – овочів та м’яса – залежить від розмірів гарбуза.

Насамперед потрібно помити і очистити гарбуз від нутрощів. Для цього зрізають верхівку овочів так, щоб вона потім могла використовувати як кришка. Потім видаляємо насіння і промиваємо начинку, а м’якоть вирізаємо так, щоб не пошкодити стінки.

Далі подрібнюємо часник, змішуємо його з олією і натираємо цією сумішшю гарбуз зсередини.

Нарізаємо м’ясо смужками, цибулю півкільцями, моркву тремо на великій тертці, картоплю і вирізану м’якоть гарбуза ріжемо середніми кубиками.

Обсмажуємо свинину на сковороді, додаємо сіль, перець та інші спеції. Як м’ясо підрум’яниться, додаємо терту моркву і тушкуємо, доки вона не стане м’яким. Потім додаємо цибулю.

Коли цибуля стане прозорою, додаємо гарбуз, картоплю і трохи води та солі. Тушкувати потрібно доти, поки картопля не стане м’якою.

Далі перекладаємо все в гарбуз, накриваємо кришкою і прибираємо в розігріту до 200 градусів духовку на годину. Залежно від розмірів гарбуза може знадобитися більше або менше часу. Орієнтуватися потрібно на м’які та рум’яні стінки овочів.

Смачного!

попередня статтяЯкі 3 хитрощі дозволять позбутися плям дезодоранту на одязі
наступна статтяЯк зробити випічку неймовірно м’якою та «пишною»
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я