Коли мед стає небезпечним для здоров’я

0
Коли мед стає небезпечним для здоров'я
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цей смачний і лікувальний продукт бджільництва може не тільки приносити користь, а й завдати шкоди організму, стати не зовсім безпечним. Коли ж це відбувається?

Подробиці

Перш за все, коли його нагріти вище 40 градусів. Тоді руйнуються цілющі ферменти, випаровується ефірна олія, протимікробні речовини, а деякі сполуки утворюють важкорозчинні солі. Можна сказати, в кращому випадку мед перетворюється у звичайний цукор. А якщо його ще довести до рідкого стану, то стає токсичним, навіть можуть утворитися сполуки, які шкідливо впливають на нервову систему, печінку.

Токсини в меді можуть з’явитися, якщо вживати мед, який довго(більше ніж 3 роки) зберігається в пластиковій тарі. Найкраща тара – скляна банка або глиняний глечик. Отож, будьте уважні, щоб мед із цілющого не перетворився в небезпечний!

попередня статтяЯк приготувати ліниві вареники з сиром та фруктовим пюре
наступна статтяЯк надати кондитерському виробу фіолетового кольору
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я